vineri, 29 martie, 2024

Berna l-a căutat pe Philip după despărțire! Ce spune fostul concurent de la Puterea dragostei despre împăcare: „I-am zis că o iert, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Ce au vorbit Philip și Berna la telefon în urmă cu câteva zile. Mai este vreo cale de împăcare între cei doi?! Tânărul face dezvăluiri incredibile.

Philip a venit în platoul WOWbiz.ro și a făcut dezvăluiri incredibile despre Berna, fosta iubită. Cei doi s-au cunoscut pe când erau concurenți la show-ul matrimonial de pe Kanal D, Puterea dragostei, iar după ce și-au dat seama că au sentimente puternice unul pentru celălalt, au decis să formeze un

cuplu. Relația dintre cei doi nu a ținut pentru mult timp, iar după despărțire lucrurile au început chiar să se precipite între cei doi. 

În urmă cu ceva timp, Berna l-a acuzat pe Philip că ar fi încolțit-o pe când ea se afla alături de o prietenă în Centrul Vechi. Fosta concurentă de la Puterea dragostei susținea că tânărul a agresat-o atat fizic, precum și verbal. Philip, însă, face noi dezvăluiri în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Se pare că fosta lui iubită l-a căutat după despărțire, ba chiar și-a cerut scuze pentru tot ce a zis în trecut despre el. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img