duminică, 12 mai, 2024

Bestia dintr-o localitate din Stanilesti : un tata și-a violat fiica din anul 2019 pana in prezent . Acesta a fost arestat preventiv

Distribuie:

Publicat:

La data de 15 februarie 2023, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la faptul că, o minoră in varsta de doar 12 ani dintr-o localitate din comuna Stanilesti, ar fi fost victima unor abuzuri sexuale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că abuzurile s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2019 – decembrie 2022. În plângere a fost indicat și un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 38 de ani, rudă a persoanei vătămate.

La data de 16 februarie 2023, pe baza probatoriului administrat, politiștii hușeni au dispus față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pentru 24 ore. Ulterior, vineri, 17 februarie 2023, acesta a fost prezentat la Judecătoria Huși cu propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerea măsurii arestării preventive.

Acesta a fost arestat pentru o perioada de 30 de zile . Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, în formă continuată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img