joi, 25 aprilie, 2024

Betty Salam isi mai doreste un copil? Fotografia cu care le-a dat emotii fanilor: „Singura dragoste care nu se sfarseste niciodata…”

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. De aproape doi ani, fiica lui Florin Salam este mămica lui Matthias. Vedeta s-a adaptat ușor vieții de artistă, dar și de mamă. Recent, cântăreața a postat o fotografie emoționantă pe pagina ei de Instagram.

Artista le-a dat emoții fanilor, fotografia fiind cu ea pe patul de spital, din ziua în care l-a născut pe micuțul Matthias. Peste o săptămână, băiatul lui Betty Salam și al lui Cătălin Vișănescu va împlini 2 ani. Cântăreața și-a arătat, încă o dată, iubirea pe care o are pentru fiul ei în ultima postare de pe Instagram.

”1.10.2018. Cand te-am nascut, m-am abonat la viitor. Neconditionat. Cand te-am atins, am renascut. Cand m-ai privit, dumnezeu mi-a fost mai aproape ca oricand. Singura dragoste care nu se sfarseste niciodata e dragostea unui parinte pentru copilul sau”, a scris Betty Salam.

La fel de emoționantă a fost și reacția lui Cătălin Vișănescu, care și-a exprimat iubirea pentru iubita și fiul lui. ”@bettyblue.official va iubesc enorm!❤️”, a scris acesta.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img