vineri, 29 martie, 2024

Betty Salam se simte rau dupa operatia de cezariana. Cand va fi externata cu micutul Matthias

Distribuie:

Publicat:

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a lui Betty Salam, care a devenit ieri mamica pentru prima data, ea se simte bine in prezent. Totusi, la scurt timp dupa operatiua de cezariana, tanara artista a avut cateva dureri. Desigur, acestea sunt normale dupa o astfel de interventie, iar medicii le avertizeaza pe femeile care opteaza pentru aceasta varianta de a-si aduce pe lume bebelusii. Starea de rau insa pe care a acuzat-o vedeta nu i-a umbrit fericirea fara margini pe care a simtit-o cand si-a strans pentru prima data fiul in brate.

Betty Salam se simte rau dupa operatia de cezariana. Cand va fi externata cu micutul Matthias

In cadrul interviului, verisoara proaspetei mamici a dat si mai mult din casa: ea a marturisit ca, daca totul decurge normal, iar durerile o vor lasa pe Betty Salam, aceasta va fi externata joi, 4 octombrie.

“Eu am o mare problema cu neamurile, nu inteleg care cum vine. Foarte emotionata, va dati seama, ea e inca un copil intr-un fel. Catalin foarte fericit, cred ca a fost cel mai fericit. Mama lui Catalin plangea, mama la fel. Este ok, se simte foarte bine, o durea putin burta. Voi merge si astazi. A vorbit mama cu ea. Nu are voie sa manance foarte multe, au spus ca ii dau ei exact ce are voie sa manance. E foarte frumos. Chiar e frumos. Toata lumea acolo pe el! E foarte vioi, se intindea, aveai senzatia ca se uita la tine. Probabi poimaine va veni acasa. I-au facut camera, i-au facut dressing”, a dezvaluit Bia, verisoara lui Betty Salam, in cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars.

Betty s-a casatorit civil cu alesul inimii sale, Catalin Visanescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit parinti pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Stefan. Pe 28 august 2018, artista a implinit 18 ani. Anul viitor, ea si Catalin Visanescu vor face nunta. Va reamintim ca fata celebrului artist a fost ceruta de sotie pe 11 septembrie 2017 in aeroport, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea si fratele sau, Danny, s-au nascut in urma mariajului manelistului cu prima lui sotie, cu Stefania sau Fanica, asa cum ii alinta prima sotie, care a fost rapusa de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani cand a murit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img