marți, 19 martie, 2024

Bianca Andreescu a avut un discurs SUPERB, in limba romana, dupa succesul de la Indian Wells: ‘Multumesc ca sunteti cu mine si va iubesc’

Distribuie:

Publicat:

După ce a câştigat turneul de la Indian Wells, Bianca Andreescu a ţinut să le mulţumească în limba română fanilor din România pentru susţinerea pe care o primeşte din partea lor.

"Tuturor fanilor mei din România vrea să le spun (n.r. – în limba engleză): Mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc (n.r. – în limba română)!", a afirmat ea, la festivitatea de premiere.

"În primul rând vreau să o felicit pe Angelique Kerber pentru cum a jucat toată săptămâna, a fost o onoare pentru mine să împart terenul cu tine. Sper ca exemplul meu să fie urmat și de alți tineri sportivi, am crezut mereu că dacă muncești din greu și crezi în tine, poți obține performanțe.

Este un moment devenit realitate, un rod al muncii mele de ani de zile", a spus Bianca Andreescu.

Sportiva de 18 ani s-a impus după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei.

Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.

Bianca Andreescu va urca pe locul 24 WTA după succesul de duminică.

Câştigătoarea de la Indian Wells va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

În urma acestei, Simona Halep, acum pe locul 3 WTA în clasamentul live, va rămână pe această poziţie, în ierarhia de luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img