vineri, 26 aprilie, 2024

Bianca de la Puterea Dragostei, tot adevarul despre despartirea de Alexandru

Distribuie:

Publicat:

Nebunie de neinteles in show-ul „Puterea dragostei” de la KANAL D. Una dintre concurente, Bianca, a povestit tot adevarul despre presupusa despartire de Alexandru, gelos ca aceasta ar fi vorbit cu Jador.

"Cauta motive mereu sa certam. Ieri s-a jurat pe ceva ca nu am facut acea chestie si am zis ok. Ca nu am avut incredere in tine, bine, am incheiat-o. Dupa ce s-a jurat, cica am incheiat-o (n.r- relatia). Asa se pare, ca s-a despartit de mine. Dupa aia tot am vorbit", a spus Bianca in editia de azi a show-ului Puterea Dragostei.

"M-am suparat pentru ca i-a spus sa o sune pe ea sa o ajute cu piesa. De ce a trebuit sa zica tocmai ea lucrul asta?", a intrebat Alexandru.

"Am inspiratie, daca stiu sa scriu versuri", a raspuns ea.

"Ti-ai dorit sa vorbesti cu el, mai bine zis. Sa vorbesti singura de acum incolo, cu mine nu mai ai ce vorbi", i-a spus Alexandru Biancai.

"Aici a gresit si nu e in stare sa recunoasca", a explicat el.

"E foarte influentat de baieti si acum asteapta cea mai mica greseala de la Bianca, sa renunte la ea", a fost de parere Mary. "El e foarte influentat de Hamude", a mai spus ea.

"Eu i-am zis baiatului ca o sa caute motiv sa se desparta de el, sa aiba grija", a fost de parere Adrian.

"Eu caut motiv? Stau juma de ora sa-i fac mancare si caut motiv sa ma despart de el?", l-a contrazis vehement Bianca pe Alexandru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img