joi, 28 martie, 2024

Bianca Drăgușanu, declarații despre mesajele dintre Gabi Bădălau și Iulia Sălăgean: ”Un bărbat e născut vânător…”

Distribuie:

Publicat:

Un nou scandal între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean! Deși cele două au fost prietene în trecu, acum Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aruncă un schimb de replici dure. Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că între fosta soție a lui Alex Bodi, dar și actualul ei iubit, Gabi Bădălău, au existat mesaje în urmă cu un an.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aruncă replici acide, iar frumoasa blondină o atacă pe fosta soție a lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Iulia Sălăgean a fost cea care i-a scris prima dată lui Gabi Bădălău, însă fosta soție a lui Alex Bodi susține că are dovezi cu privire la mesajele dintre ei.

Bianca Drăgușanu, despre mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean

Bianca Drăgușanu i-a aruncat replici acide, în direct Iuliei Sălăgean. Frumoasa blondină susține că fosta soție a lui Alex Bodi a fost cea care i-a scris pentru prima dată afaceristului și îi trimitea videoclipuri cu ea de la sală. Bianca Drăgușanu a declarat că iubitul ei, Gabi Bădălău, a fost cel care i-a arătat toate mesajele dintre cei dintre ei și susține că nu a fost nimic serios.

''Acum un an si jumatate cand eram desparțiți au fost niște mesaje și știam de la el, ca el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă cațeaua își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas. Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casa, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.'', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat!

Deși în urmă cu câteva zile cei doi și anunțau despărțirea, de această dată, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să-și mai ofere o nouă șansă în relația de cuplu, iar cei locuiesc împreună.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună, iar frumoasa blondină a mărturisit că partenerul ei de viață i-a demonstrat de foarte multe ori că are sentimente puternice pentru ea, motiv pentru care a decis să se împace.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img