vineri, 29 martie, 2024

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi, primele declaraţii despre primul copil. Blondina este noua gravidă din showbiz?

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut multă vreme prima pagina a ziarelor, acum cei doi s-au liniștit și au noi dorinţe pentru anul care abia a început.

Avem primele declaraţii ale Biancăi Drăguşanu şi ale lui Alex Bodi, despre vestea pe care o aşteaptă toată lumea! După certuri, împăcări şi gânduri de divorţ, în premieră, cei doi au vorbit despre primul copil, dar și despre planurile pe care le au în 2020.

"Acum vreo trei săptămâni mi-a făcut cadou un urs, de vreo doi metri, roz. Da, l-am certat şi i-am zis că ce fac cu ăsta. Mai bine îmi dădeai un plic pe care scrie urs, îmi puneai o inimioară şi îmi scriai <<te iubesc”>>. Este mic şi din suflet, de care o să ne bucurăm amândoi. Ne dorim amândoi, dacă o vrea Dumnezeu se va întâmpla.", a spus Bianca Drăgușanu.

"Nu vor fi doar zvonuri. Când se va întâmpla, o să ştiţi, cu siguranţă. Se transformă dragonul şi o să observaţi.", a spus și Alex Bodi.

 Ei bine, dacă vor fi sau nu din nou părinţi, timpul ne va spune. Cert e că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au avut parte de sărbători de vis, ca în poveşti. Cei doi au petrecut Revelionul la o faimoasă staţiune din Alpi, acolo unde s-au bucurat de sporturile extreme, dar și de o petrecere de fițe în noaptea dintre ani. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată și demostrează că iubirea trece peste orice impediment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img