vineri, 29 martie, 2024

Bianca Drăgușanu: “M-am trezit din anestezie. Sunt ușor debusolată”. Ce a pățit vedeta

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere în această seară, asta după ce a venit cu un anunț la care nimeni nu se aștepta în mediul online. Vedeta a povestit că a trecut printr-o intervenție medicală, astfel că a povestit cum se simte. Iată despre ce este vorba, de fapt!

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online, astfel că zilnic postează numeroase momente din viața ei privată, indiferent că vorbim despre cele bune sau mai puțin plăcute, cum a fost și în această seară.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate?

Diva sexy a apărut în această seară pe Instagram-ul personal, în fața fanilor, total diferit față de cum era toată lumea obișnuită. Vedeta nu a ezitat și le-a povestit tuturor celor care o urmăresc și îndrăgesc că tocmai s-a trezit dintr-o anestezie și este puțin debusolată, până își revine complet.

Bineînțeles, fanii au reacționat imediat, însă Bianca Drăgușanu a fost destul de reticentă, astfel că tot ceea ce a dezvăluit este că a avut o intervenție la nivelul danturii, fiind vorba despre un implant din ceea ce a dat de înțeles.

"Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată, dar imi revin încet-încet. Partea bună și frumoasă este că am ales cel mai bun doctor implantolog. (…) Alături de mine este și sora mea care mă susține.", a povestit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu are mare grijă de aspectul ei fizic

Nu știm încă cu certitudine ce intervenție a avut Bianca Drăgușanu în urmă cu scurt timp, însă un lucru este clar și anume că are foarte mare grijă de aspectul ei fizic. Indiferent că vorbim despre dantură, buze, siluetă sau orice altceva, diva sexy se preocupă de fiecare detaliu în parte.

De asemenea, aproape lunar ajunge în cabinetul medicului estetician, asta tocmai pentru a arăta mereu așa cum își dorește și a se bucura de trăsăturile pe care le-a visat întotdeauna. Mai mult, pe lângă numeroasele intervenții, mai are și altele în plan pentru viitorul apropiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img