vineri, 19 aprilie, 2024

Bianca Drăgușanu o face praf pe Iulia Sălăgean: „O șosetă de schimb…”

Distribuie:

Publicat:

Prin telefon la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Iulia Sălăgean. Vedeta o acuză că nu vrea să se asocieze cu fosta lui Alex Bodi și a scos la iveală conversații pe care le-a avut cu Gabi Bădălău.

În exclusivitate la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit despre războiul pe care îl are cu fosta ei „prietenă”, Iulia Sălăgean. Iată ce acuzații dure îi aduce vedeta, dar și de la ce a pornit totul!

Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Iulia Sălăgean

Bianca Drăgușanu declară că Iulia Sălăgean se bagă în seamă cu ea și cu iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că vrea atenție. Ea afirmă cu tărie că această persoană a intrat în lumea televiziunii datorită ei.

„Pentru mine această femeie nu reprezintă nimic. Cum își permite o femeie cu moralitate îndoielnică, despre care știm cu toții că a apărut în presă datorită faptului că am băgat-o în seamă eu, după care a dispărut”, a declarat vedeta.

Mai mult decât atât, vedeta nu este absolut deloc preocupată de fosta ei „prietenă”, dar o deranjează că aceasta nu stă în banca ei și se bagă în relația ei cu Gabi Bădălău.

„Despre mine știți că, în ultimii ani ai vieții mele, am fost căsătorită de două ori și când am avut o relație a fost una de lungă durată, de minim doi ani. Mi se pare jignitor că o persoană care are patru clase spune că nu vrea să fie asociată cu mine. Eu cu fata asta nu am ce să discut. Ceea ce afirmă spune despre ea, nu despre mine, lumea știe cu ce mă ocup și cine sunt”, a completat ea.

Ulterior, vedeta și-a cerut scuze de la Iulia Sălăgean

În timp ce Bianca Drăgușanu vorbea în direct la Antena Stars, Iulia Sălăgean a intervenit în discuție, printr-un mesaj dat prezentatoarei, iar iubita lui Gabi Bădălău și-a cerut scuze pentru acuzațiile și jignirile aduse.

„Greșeala este a mea că o bag în seamă și că vorbesc despre acest subiect. Este problema ei ce face, dar șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas. Asta este ocupația ei, să se bage în seamă. Ea are două probleme, una cu mine și una cu fostul soț. Îmi cer scuze pentru acuzațiile urâte pe care le-am adus la adresa ei”, a afirmat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img