joi, 18 aprilie, 2024

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor. Ce le-a spus vedeta autorităților

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu a anunțat că a fost reclamată la Protecția Animalelor. Blondina a anunțat că o anumită persoană a alertat autoritățile cu privire la alegerea ei de a-și vopsi cățelul. Iată ce le-a spus vedeta reprezentanților de la Protecția Animalelor!

Bianca Drăgușanu a ajuns să fie reclamată la Protecția Animalelor pentru alegerile pe care le face în privința cățelului ei. Vedeta a explicat cum a ajuns într-o astfel de situație, dar și cum a reușit să rezolve problema, în cele din urmă.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor

După împăcarea cu Gabi Bădălău și noul scandal în care se află cu Iulia Sălăgean, Bianca a trebuit să facă față unor noi probleme. De data aceasta, faptul că și-a vopsit cățelul parțial roz i-a adus o reclamație la Protecția Animalelor. Chiar diva a fost cea care a făcut publică situația pe contul său de Instagram.

Cu această ocazie, vedeta a subliniat că patrupedul ei are parte de tratamente profesionale și este vopsit la salon cu o vopsea organică specială. Bianca a mai precizat și că nu cunoaște identitatea reclamatului deocamdată.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img