joi, 25 aprilie, 2024

Bianca Drăgușanu, tandrețuri cu Gabi Bădălău la ziua fiicei. Sofia a avut o petrecere grandioasă, care a arătat ca o nuntă

Distribuie:

Publicat:

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 anișori pe 26 septembrie, iar în weekend a avut parte de o petrecere de proporții. Cheful a arătat mai degrabă a nuntă, dar Bianca nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fiica ei. Un invitat surpriză a fost Gabi Bădălău, care a fost tratat de Bianca Drăgușanu cu multă atenție.

„Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani, prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Petrecerea a fost de vis, cum numai în lumea vedetelor mai vezi. Trei torturi superbe, candy-bar uriaș, baloane, tobogane gonflabile, mâncare la discreție, șaorma făcută la fața locului, animatori și câte și mai câte, toate pentru fericirea frumoasei Sofia.

Bianca Drăgușanu, tandrețuri cu Gabi Bădălău la ziua fiicei

Evident că sărbătorita a atras atenția cu rochia roz, de prințesă, dar toată lumea a rămas cu gura căscată atunci când și-a făcut apariția mama Biancăi Drăgușanu, Madi Drăgușanu. Buni a arătat precum o păpușă Barbie cu bucle aurii, cu machiaj sidefat și ținută roz-bombon. Și Bianca s-a asorat cu fiica ei și a purtat o rochie tip sirenă, după care s-a schimbat în ceva mai comod.

Victor Slav, tatăl Sofiei, nu s-a văzut în pozele și în filmulețele publicate de Bianca pe Instagram, în schimb iubitul acesteia, Gabi Bădălău, a primit un loc de cinste în albumul de familie postat pe Internet. Bianca a arătat și pe Instastory că este într-o perioadă roz în relația ei cu afaceristul din Bolintin, sărutându-și partenerul, în văzurl tuturor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img