vineri, 29 martie, 2024

Bianca Dragusanu a facut anuntul: „Am divortat chiar acum”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a facut marele anunt. Vedeta a divortat de Alex Bodi si a redevenit o femeie libera. Divortul vine la o zi dupa ce aceasta a anuntat ca vrea sa renunte la casnicia cu al doilea sot.

Binaca s-a hotarat sa incheie legaturile cu Alex Bodi dupa ce weekend-ul trecut, chiar de ziua ei de nastere, intre cei doi a izbucnit un scandal imens.

Se pare ca cel care a facut primul pas a fost Alex Bodi, care a initiat procedura de divortat. Barbatul i-a trimis o notificare pentru a se prezenta in fata notarului, iar cei doi au stabilit de comun acord sa divorteze.

Conform celor de la tacataca, Bianca Dragusanu a confirmat ca mariajul cu Alex Bodi s-a incheiat. „Este adevarat! Da. Am divortat la notar acum”, a declarat Bianca Dragusanu pentru tacataca.

Zi de nastere cu peripetii

Bianca Dragusanu a implinit 38 de ani, dar nu a avut parte de o zi de nastere asa cu isi dorea. Un scandal a izbucnit in familia ei. Aflata in parc cu mama sa si sotul, intre cei doi a s-a iscat un conflict major, iar Alex Bodi a fost la un pas de a sari la bataie, la mama vedetei. A fost chemata chiar si Politia

Intreg scandalul a pornit de la faptul ca Alex Bodi s-a simtit foarte jignit cand a fost acuzat de soacra lui ca este agresiv cu fiica ei.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu se afla la prima tentativa de divort, insa de data aceasta lucrurile au fost definitive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img