joi, 28 martie, 2024

Bianca Dragusanu continua seria dezvaluirilor: “Nimeni nu vrea sa fie comparat cu partenerul din trecut“

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu continua seria dezvaluirilor la emisiunea “Te vreau langa mine“ si vorbeste despre punctele cheie dintr-o relatie si cum sa rezolvi problemele care implica si fostii parteneri. Blondina a dat exemplu relatia unei bune prietene, care se confrunta cu o situatie destul de dificila.

„Eu am inceput ziua intr-un mod sanatos si tonic. M-am dus la sala sa-mi pregatesc corpul pentru plaja. Dupa sala am luat micul dejul al campionului, omleta, cu o prietena, evident ca am barfit. Ea are o relatie cu un tip. Insa, atunci cand s-au combinat aveau alte relatii. Ideea este ca prietena mea si iubi sunt cam incordati. Acestia sunt inca prinsi in trecut. Mai au chestii de impartit.

 De voie sau de nevoie inca trebuie sa se mai vada cu fostii parteneri. M-am gandit ca mai devreme sau mai tarziu, intr-un cuplu, este nevoie sa te confesezi. Daca vrei ca aceste discutii sa nu afecteze relatia trebuie sa ai mare grija ce vorbesti.

 Psihologii spun ca nu exista o regula. Trebuie sa fim cat mai sinceri, insa trebuie sa ne scutim partenerii de eventualele detalii picante care il pot afecta. Sa nu faceti comparatii, asta este cea mai mare greseala. Nimeni nu vrea sa fie comparat cu partenerul din trecut, nici macar atunci cand comparatia este una favorabila„, a declarat Bianca Dragusanu la “Te vreau langa mine“, emisiune pe care o modereaza.
Bianca Dragusanu, despre Meghan Markle

Blondina a analizat in detaliu tinuta lui Meghan Markle, de la rochie, pana la cele mai mici accesorii, punand mare pret pe simplitate. Bianca Dragusanu sustine ca iubeste miresele indiferent daca prefera sa fie naturale sau sa se impopotoneze cu machiaj si accesorii.

 „Ma uitam si eu asa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celalalt, asa de frumos si atat de plini de iubire si de natural, ca despre asta vorbesc. Pur si simplu erau doar ei doi acolo in mare aia de oameni. Am simtit emotiile acasa in sufletul meu, va jur! Erau doar ei doi desi miliarde de oameni ii urmareau. Harry si Meghan, despre ei vorbesc. Ei inseamna iubire. Mireasa nu are pietre peste paiete, peste doua volane si infipta cu o brosa, nici lanturi care se preling intr-un decolteu indoielnic, din urechi nu-i atarna nicio floare asortata cu puful de la sandale. Are un buchetel de flori, vai mama lui, micut dragut. Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident si chiar poti sa ii vezi trasaturile. Nu are poza de grup pe trepte cu toate florile primitein brate si nici nu posteaza cate una pe zi ca sa traiasca si Facebook-ul ei cateva luni dupa un asa eveniment. Mie imi plac nuntile si imi plac miresele. Cel mai mult imi place momentul in care vad cupluri in care amandoi isi doresc sa fie acolo. M-am topit! (…) Am remarcat-o pe regina, era foarte misto imbracata”, a declarat Bianca Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img