vineri, 29 martie, 2024

Bianca Dragusanu pusa la zid de fani dupa ce s-a pozat cu fetita ei! Ce au observat in imaginea cu cele doua

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a avut parte recent de o surpriza neplacuta dupa ce a postat o fotografie cu fiica ei pe unul dintre conturile sale de socializare. Fanii au acuzat-o ca isi neglijeaza copilul!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut la emisiunea Dansez pentru tine, iar  relatia dintre ei a fost una cu nabadai, asa cum au fost, de altfel, aproape toate povestile de dragoste ale blondei. Iata insa ca, spre deosebire de celelalte, aceasta s-a materializat intr-o casnicie de scurta durata din care a rezultat un copil, Sofia Natalia. Desi fetita s-a nascut dupa ce Bianca si Victor nu mai erau o familie – cei doi impacandu-se dupa divort! -, la vremea respectiva chiar si cei mai sceptici dintre sceptici au admis ca, in sfarsit, una dintre relatiile Biancai ar putea  dura. Nu a fost sa fie asa si cei doi si-au vazut din nou fiecare de drumul sau… Doar ca la mijloc a ramas un copil, foarte iubit de ambii parinti. Din pacate pentru Bianca, actiunile ei din ultima vreme – despartirile si impacarile cu iz de telenovela al caror protagonist a fost milionarul Alex Bodi – nu au fost de natura a dovedi ca este interesata prea mult de soarta micutei, cel putin aceasta este concluzia pe care au tras-o urmaritorii ei de pe conturile de socializare. Si daca pe Instagram vedeta are comentariile oprite, nu acelasi lucru s-a intamplat pe Facebook… Dupa ce Bianca a postat o fotografie cu fiica ei, vedeta a fost atacata imediat, punandu-i-se la indoiala calitatile de mama. Iata cat de duri au fost cu Bianca internautii!

„Tu ai crescut fara ambii parinti?'

„Esti penibila si plina de tine. Urmaresti numai sa ti se faca publicitate si sa fii in centrul atentiei cu sanii si fundul pe afara. Altceva despre tine eu nu stiu. Pacat de copilul asta frumos, ca nu are ce invata de la tine', „Fetita nu pare prea fericita. Ar trebui ca mama sa petreaca mai mult timp impreuna, copilaria trece foarte repede', „Fetita parca ar spune: „Hai, mai fa o poza si arata lumii ce mult tii la mine, dar de fapt nici nu te ocupi de mine, ca ai alte prioritati'. „Poate mi se pare, dar privirea fetitei spune multe si ca e trista', „Ea, mama, e pocupata sa alerge dupa barbati. Revino-ti! Mai e putin pana o sa citeasca fetita ispravile tale pe Google',  „Este trista fata, degeaba are tot ce isi doreste, daca nu o are pe mama langa ea tot timpul', „Postezi in mama-model pe FB si uiti ca datoria unei mame este de a se ocupa si de a sta cu fetita sa, nu doar de a face poze…', „Din ce vad, te gandesti doar la tine, nu si la cea mica. Tu ai crescut fara ambii parinti?', „Se uita fata mirata si nu te mai recunoaste', „Nu e fericita deloc Natalia. Oare de ce?'- sunt doar cateva dintre comentariile urmaritorilor Biancai de pe conturile de socializare, comentarii care cu siguranta nu i-au cazut deloc bine blondinei. Dar, pana la urma, cainii latra caravana trece…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img