marți, 16 aprilie, 2024

Bianca Pop a dezvăluit motivul INCREDIBIL pentru care mama ei a internat-o la „spitalul de nebuni”: „Stau în condiţii de boschetară”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, emisiunea de la Antena 1, are probleme de sănătate. Cunoscută ca o femeie care are încredere în sine și care e mereu cu zâmbetul pe buze, acum tânăra și-a luat fanii prin surprindere.

Bruneta ar trece printr-o perioadă mai dificilă, motiv pentru care a slăbit foarte mult. Alarmant de mult chiar, ar crede mama ei. Chiar femeia care i-a dat viaţă a luat atitudine şi a internat-o pe fiică la un spital de psihiatrie.

Fosta ispită de la „Insula iubirii” amenință că va recurge la un gest necugetat dacă nu este scoasă de acolo.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni.

Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat Bianca Pop.

Bianca a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a certat cu actualul iubit. Se pare că fosta ispită are probleme în relația de cuplu, iar acest lucru o afectează atât fizic, dar și psihic.

Cine este Bianca Pop?

Bianca Pop este una dintre fostele ispite de la emisiunea „Insula iubirii” și bruneta nu are nevoie de vreo prezentare, fiindcă este o figură extrem de cunoscută în lumea showbizului românesc.

Motivul pentru care s-a retras de pe micile ecrane, dar și regretele cu care s-a pricopsit de-a lungul ”carierei de vedetă”, ţin de o alegere personală, potrivit Biancăi.

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img