vineri, 26 aprilie, 2024

Bianca Pop s-a razgandit. Vedeta merge la priveghiul lui Emi Pian: ”Merg indiferent daca viata mea este pusa in pericol”

Distribuie:

Publicat:

Ispita este distrusă de la aflarea acestei veștii. Unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Pop, Emi Pian a fost ucis de către membrul unui clan rival, în noapte de 3 spre 4 august. Rănile au fost atât de grave încât bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a stins din viață la spital. 

”Pentru că m-ați tot întrebat dacă merg la priveghiul lui Emi Pian, frățiorul meu, inimioara mea. S-a stins jumătate din sufletul meu, deci am tot respectul pentru clanul Duduienii, familia Pian, o iubesc de mor, o să fiu toată viața lângă voi de la distanță. Recunosc că am spus că nu am să merg la acest priveghi, dar vreau să merg la acest priveghi, indiferent dacă viața mea este pusă în pericol, indiferent dacă am dușmani acolo. Vreau să merg din respect pentru Emi Pian”, a spus Bianca Pop.

Ispita a mers la vrăjitoare

Probleme par să se țină scai de vedetă, după ce iubitul ei, Șerban Constantin, a fost arestat preventiv 39 de zile. Bianca Pop a decis să rămână în țară și să-i fie alături iubitului ei, după ce anunțase că va pleca în vacanță în Spania. Vedeta susține că vacanța mai poate aștepta, dar trebuie să rămână în țară pentru bărbatul la care ține. În plus, pierderea lui Emi Pian a afectat-o foarte mult.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img