vineri, 19 aprilie, 2024

Biletul de adio sfasietor lasat de Marius, inainte de a se sinucide. “Am fost un las! Nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni”

Distribuie:

Publicat:

Marius Florin Bublea, timisoreanul de 33 de ani care si-a pus capat zilelor, noaptea trecuta, aruncandu-se de pe un pod, pe Autostrada Timisoara – Lugoj, a lasat un bilet de adio in care explica motivele gestului extrem.

Tanarul, care a lasat in urma o sotie si doi copii, isi roaga familia sa il ierte si spune ca ca nu a mai rezistat, ca a cazut in depresie si ca nu vrea sa fie o povara pentru nimeni.

"Va rog frumos sa ma iertati! Am fost un las! Nu am avut puterea sa trec peste probleme si am cazut in depresie si in patima alcoolului, care in ultimele 2 saptamani doar el m-a tinut in viata. Nu vreau sa se simta nimeni vinovat pentru gestul meu.

Singurul vinovat sunt eu. Ma simt foarte bolnav si nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni. Nu vreau sa spuneti ca nu mi-am iubit copiii si familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viata si nu regret nicio secunda. V-am iubit mai mult ca pe mine. Pui (sotia, n.r.), vreau sa ai grija de ei si sa stie ca eu sunt sus si ii vad. Va iubesc", a scris Marius in biletul de adio.

Reamintim ca, noaptea trecuta, Marius Florin Bublea s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod direct pe asfalt, pe autostrada spre Lugoj.
Tanarul de 33 de ani ar fi venit cu o masina de ocazie la podul ce se arcuieste peste autostrada, a fumat doua tigari si si-a sunat sotia careia i-a marturisit ca vrea sa-si ia viata. Apoi s-a descaltat, s-a urcat pe balustrada podului rutier si de acolo a sarit in cap, de la aproximativ 6 metri, zdrobindu-se de asfalt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img