vineri, 19 aprilie, 2024

Biroul pentru Imigrari al Judetului Vaslui:Cetatenii UE vor putea sa isi inregistreze rezidenta si in ziua votarii

Distribuie:

Publicat:

Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrari va fi prelungita premergator si in ziua votarii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, din data de 5 iunie, pentru inregistrarea rezidentei cetatenilor Uniunii Europene.

Astfel, programul de lucru al structurilor pentru Imigrari, din intreaga tara, a fost prelungit, sambata, 4 iunie intre orele 8.00 si 16.00, si duminica, 5 iunie intre orele 07.00 si 21.00, pentru a raspunde cererilor de inregistrare a rezidentei, eliberarea unor adeverinte, precum si pentru alte solicitari conexe procesului electoral.

Cetatenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de inregistrare a rezidentei trebuie sa prezinte o cerere scrisa, insotita de documentele justificative in functie de scopul sederii pe teritoriul Romaniei.

Costul eliberarii certificatului de inregistrare este de 2 lei si se va achita la unitatile CEC Bank in contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta si un timbru fiscal de aceeasi valoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img