joi, 28 martie, 2024

Biroul Rutier Husi are un nou SEF

Distribuie:

Publicat:

Schimbare la Politia Husi. Biroul Rutier are de miercuri, 4 noiembrie, un nou sef. Acesta se numeste Vulpescu Alexandru si este un om al faptelor. Dovada o fac actiunile de prevenire organizate la nivelul municipiului, si nu numai.

Dovada unei schimbari se poate constata in raziile eficiente si saptamanele efectuate de agentii Biroului Rutier Husi, soldate cu zeci de amenzi si permise retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, in ultima perioada, putem da exemplu cele doua accidente in care soferii au fugit de la fata locului si care au fost gestionate eficient de catre politisti, in urma carora faptuitorii au fost identificati, dovediti, retinuti si in cele din urma,  arestati.

“In data de 4 noiembrie, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, a avut loc concursul pentru ocuparea functiei de sef al Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Husi, in urma caruia a fost declarat admis domnul inspector de politie, VULPESCU ALEXANDRU. “

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img