joi, 28 martie, 2024

Bistriţa-Năsăud: Tanărul de 16 ani care a provocat trei accidente pe DN 17 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

Tânărul de 16 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud care vineri seară s-a urcat băut la volanul unei camionete şi a accidentat şase pietoni de-a lungul DN 17 a primit, duminică, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de Judecătoria Bistriţa, care a stabilit că tânărul va rămâne în arest preventiv până în data de 5 februarie, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către consilierul pentru informaţii publice al instanţei bistriţene, Adina Bajko.

Tânărul a fost depus în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, acolo unde a petrecut şi noaptea de sâmbătă spre duminică, în baza mandatului de reţinere pentru 24 de ore primit iniţial.

Şoferul minor a lovit cu camioneta trei grupuri de persoane în localităţile Tureac şi Mureşenii Bârgăului, accidentând grav cinci fete cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani şi o femeie de 36 ani.

În urma rănilor suferite, fata de 16 ani, care a fost prima lovită, a decedat la spital în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar restul victimelor sunt în continuare internate, două fiind în stare foarte gravă.

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img