miercuri, 24 aprilie, 2024

Blestem teribil peste locul unde Ionut (4 ani) a fost sfasiat de caini. Ce s-a intamplat

Distribuie:

Publicat:

Proprietarul terenului pe care a murit in 2013 Ionut Anghel, baiatul de patru ani ucis de caini, spera sa dea ”lovitura” saptamana aceasta, insa n-a fost sa fie. Cel putin nu acum! Barbatul, care se afla dupa gratii dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executar, vrea sa ridice pe acel teren o baza de agreement cu piscina, restaurant si terasa.

Constantin Ciorascu, actionarul firmei care detine terenul situat in zona Lacul Tei din Bucuresti, a facut o cerere in instanta prin care a cerut judecatorilor ridicarea sechestrului asiguratoriu. Masura sechestrului asupra terenului a fost impusa de anchetatori dupa ce Ionut Anghel a fost ucis de  maidanezi.

Initial, dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, insa judecatorii de acolo si-au declinat competenta la Judecatoria Sectorului 2. Instanta trebuia sa dea in acesta saptamana verdictul, iar Ciorascu astepta cu nerabdare o decizie favorabila, mai ales ca a platit si despagubiri familiei lui Ionut. Numai ca nu s-a intamplat asta.

Judecatorii au decis sa decline dosarul la Sectia penala, avand in vedere ca fusese inregistrat la un complet civil. In aceste conditii, afaceristul va mai avea de asteptat pana sa inceapa constructia bazei de agreement pe terenul pe care a murit Ionut.

Ionut Anghel, in varsta de patru ani, a murit dupa ce a fost sfasiat de caini, in 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Rezidential Tei, din apropierea Parcului Tei din Capitala. Prima sentinta a fost data la aproape noua luni de la inceperea judecarii dosarului, la Judecatoria Sectorului 2, iar decizia definitiva in luna mai a acestui an, cand judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Constantin Ciorascu, administratorul terenului respective. De asemenea, judecatorii au decis ca familia lui Ionut s daunele morale pentru familie fiind stabilite la 2,4 milioane de euro, 1,6 revenind celui condamnat. Banii au fost achitati integral de Ciorascu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img