vineri, 29 martie, 2024

BLOCAJ TOTAL! Donald Trump tuna si fulgera dupa ce Democratii i-au respins oferta de ‘pace’: ‘Ei vad doar anul 2020 – ceea ce nu vor castiga’

Distribuie:

Publicat:

Președintele american Donald Trump a criticat dur reprezentanții Partidului Democrat, care au respins sâmbătă propunerile pe care le-a făcut pentru încheierea celui mai lung blocaj guvernamental federal din istoria Statelor Unite, relatează BBC.

Donald Trump s-a declarat dezamăgit de faptul că Democrații au respins propunerile înainte ca acesta să le prezinte. Președintele american a oferit două „compromisuri” în schimbul finanțării pentru construirea zidului de la frontiera cu Mexic.

Donald Trump a anunțat sâmbătă că este dispus să prelungească permisele temporare a aproximativ un milion de imigranți, care riscau să fie deportați.

Democrații au catalogat propunerile ca fiind inacceptabile și imposibil de urmat.

„Nancy Pelosi și câțiva democrați mi-au respins oferta înainte ca măcar să o pot prezenta. Ei nu văd infracțiuni și droguri, văd doar anul 2020 – ceea ce nu vor câștiga. Ar trebui să facă ceea ce este corect pentru țară și să permită oamenilor să se întoarcă la muncă”, a transmis Donald Trump duminică, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Într-o altă postare, președintele american a criticat dreapta conservatoare, care asociază oferta pe care a făcut-o cu amnestia „Nu, amnestia nu face parte din oferta mea. Este o prelungire de trei ani a programului DACA”, a adăugat Trump.

Într-un mesaj ulterior, Donald Trump a criticat-o dur pe Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților.

„Nancy Pelosi s-a comportat irațional și a mers atât de mult în stânga încât acum a devenit un democrat radical. Este atât de împietrită de adepții de stânga din partidul său încăt a pierdut controlul… Și apropo, curăţă străzile din San Francisco, sunt dezgustătoare!”, a transmis președintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img