vineri, 29 martie, 2024

BMW cautat de autoritatile italiene, depistat in P.T.F. Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat un tanar din R.Moldova, care s-a prezentat la controlul de frontiera, la volanul unui autoturism marca BMW, cautat de autoritatile din Italia.

La sfarsitul saptamanii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova Ion M., in varsta de 24 de ani, conducand un autoturism marca BMW.

 La controlul de frontiera, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Italia in luna mai 2018.

Cu privire la aspectele constatate, tanarul a declarat ca il rugase o cunostinta sa preia autoturismul din Italia, in schimbul sumei de 500 de euro, si trebuia sa-l conduca pana intr-o parcare din Chisinau, unde urma sa predea cheile autoturismului paznicului parcarii. Acesta a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este semnalat ca fiind furat sau implicat in vreun litigiu.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 36.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img