News Flash:

BMW modificat special pentru CONTRABANDA. MII de tigari au fost ascunse in praguri si in lonjeroane-FOTO

8 Mai 2014
3391 Vizualizari | 0 Comentarii
IMG3
Politisti de frontiera din cadrul Compartimetului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au descoperit peste 2000 de tigarete cu timbru de acciza de R. Moldova ascunse intr-un locas special amenajat in pragurile si lonjeroanele unui autoturism condus de un barbat cu dubla cetatenie.
In data de 07 mai a.c., ora 10.00, politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, autoturismul marca BMW 520, condus de Ion Z., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 ani.

Avand informatii ca autoturismul este folosit pentru transportul tigaretelor de contrabanda, colegii nostri au condus la sediul S.T.P.F. Galati persoana si autoturismul in vederea efectuarii unui control amanuntit, ocazie cu care au fost descoperite intr-un locas special amenajat in pragurile si lonjeroanele autoturismului,  cantitatea de 2.340 tigarete, marca Rothmans, cu timbru de acciza R. Moldova.

Bunurile au fost predate lucratorilor Serviciului Supraveghere Fiscala Compartimentul Echipe Mobile din cadrul D.R.A.O.V. Galati, care au dispus sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei si ridicarea in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare de 520 lei si a autoturismului in valoare de 15.400 lei.

Galerie Foto

IMG2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042549 (s)