vineri, 29 martie, 2024

BNR cumpără echipamente IT

Distribuie:

Publicat:

 

Banca Naţională a României vrea să cumpere echipamente IT necesare implementării telemuncii de tip "home office", iar suma alocată acestei achiziţii este de aproape 1,8 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ publicat în SICAP, BNR doreşte achiziţia echipamentelor necesare pentru realizarea unei infrastructuri de comunicaţii de tip VPN în vederea facilitării implementării unei soluţii de telemuncă de tip "home office" pentru personalul BNR care operează sisteme critice. Soluţia va conţine atât echipamente hardware, precum şi sisteme de management ale noii infrastructuri VPN, componente care vor fi instalate în centrele de date BNR, respectiv echipamentele dedicate de acces care vor fi utilizate pentru conectarea la sistemele informatice BNR destinate pieţelor financiare pentru utilizatori care îşi vor desfăşura activitatea în regim de telemuncă.
Conform caietului de sarcini, achiziţia presupune: două concentratoare VPN pentru acces la centrul de date BNR – Bucureşti; 90 de echipamente de acces pentru "home office"; un sistem de management centralizat ce include componente hardware (platforme de tip server) şi componente software (inclusiv licenţe şi subscripţiile necesare, după caz); servicii profesionale de instalare, configurare şi trecere în producţie, testare, documentare şi instruire personal, informează Agerpres.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1,76 milioane de lei, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preţ. Tipul procedurii va fi licitaţie deschisă.

Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziţii este de 41 de luni.

Achiziţia nu intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, care trebuie să fie depuse în limba română, este 3 iunie, ora 15:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img