vineri, 29 martie, 2024

Boala cu care s-au născut copiii Mirelei Vaida

Distribuie:

Publicat:

Celebra prezentatoare de la Acces Direct a făcut recent o mărturisire incredibilă fanilor săi din mediul online. Mirela Vaida a dezvăluit care este boala cu care s-au născut copiii Mirelei Vaida. Prezentatoarea Antenei 1 are trei copii și, ca orice mămică, a împărtășit cu urmăritorii de ce afecțiune suferă cei mici, precum și modul în care se ocupă de starea lor de sănătate.

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, Mirela a precizat că cei trei micuți ai ei au fost diagnosticați cu dermatită atopică de la naștere. Simptomele sunt unele neplăcute, copiii având pielea sensibilă și uscată, iau uneori confruntându-se chiar și cu răni deschise. Totuși, Mirela Vaida a urmat sfatul medicilor dermatologi, astfel că a găsit produsele cu care să îi îngrijească pe cei mici.

 

„Copiii mei, toți 3, au pielea atopică! ???? Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez! Dar atât în maternitate, cât și în spital, dermatologii mi-au recomandat gama de produse Bioderma pentru pielea sensibilă a bebelușilor! ???????? Multe alte mame mulțumite mi-au recomandat același lucru!”, a spus vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img