vineri, 19 aprilie, 2024

Boala secreta de care sufera Bianca! Am aflat care este adevaratul motiv pentru care concurenta de la Puterea Dragostei tremura cand este atinsa de un barbat

Distribuie:

Publicat:

Bianca a lamurit misterul tremuratului ei, motivul pentru care mai multi baieti de la Puterea Dragostei au ras de ea.

Nu doar None a spus de mai multe ori ca Bianca tremura atunci cand e in apropierea lui. Si alti baieti au sesizat ca Bianca tremura atunci cand o ating, in special atunci cand danseaza.

Bianca a lamurit insa misterul tremuratului ei, tanara sustinand ca este vorba despre o problema medicala.

Intrebata de fanii emisiunii care este motivul pentru care tremura atunci cand este atinsa de baieti, Bianca a spus despre ce este vorba. Asta si pentru ca tremuratul ei, au spus unii concurenti de la Puterea Dragostei, ca ar avea legatura cu…drogurile!

”Tremur pentru ca am lipsa de calciu. Cand am emotii tremur rau si uneori este vizibil. Nu pentru ca iau droguri, asa cum spune None. Nu sunt dependenta de droguri! Asa am tremurat din totdeauna. Si la scoala colegii ma intrebau mereu. Nu stiu, poate ar trebui sa merg la medic, dar mie nu mi se pare grav”, a spus Bianca.

Bianca de la Puterea Dragostei, cea mai votata concurenta

Concurenta de la Puterea Dragostei, desi este cea mai votata de telespectatori, nu a reusit pana acum sa faca un cuplu in casa dragostei. In gala de sambata, Bianca a fost din nou liderul casei, fiind, conform calculelor fanilor ei, pentru a opta oara cand castiga acest premiu ravnit de toti cei din casa de la Puterea Dragostei.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img