marți, 19 martie, 2024

Bogat si zgarcit! Bunicul lui nu voia ca el sa mosteneasca niciun ban, dar fiul unei actrite celebre a castigat in justitie

Distribuie:

Publicat:

Fiul actriței Liz Hurley, rezultat în urma unei relații cu un multimilionar, a câștigat în justiție dreptul de a moșteni o avere. Bunicul său voia ca el să nu aibă niciun drept, din moment ce nu s-a născut într-o căsnicie.

Peter Bing a făcut tot ce i-a stat în putință să se asigure că nepotul său Damian, în vârstă de 17 ani, fiul actriței Liz Hurley, nu va pune mâna pe niciun ban din averea sa. În anii 80, când și-a făcut testamentul, a stipulat în act că la moștenire vor avea dreptul doar nepoții născuți într-un mariaj și crescuți de copiii lui.

Fiul său Steve Bing a devenit tată necăsătorit fiind și nici nu s-a ocupat de creșterea lui Damian. Mai mult, când acesta s-a născut, inițial nu a vrut să-l recunoască, spunând că, la momentul când Liz Hurley (acum în vârstă de 54 de ani) a rămas însăcrcinată, cei doi nu aveau o relație excusivă. Un test de paternitate a arătat însă că era copilul său.

Chiar și așa, Steve Bing nu a vrut să-și întâlnească copilul.

Acum, la 17 ani, după acest proces câștigat, Damian, care este model, pare că s-a aranjat pe viață, din moment ce judecătorul a decis că se va bucura de aceleași drepturi ca restul nepoților multimilionarului.

Sursa: Libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img