sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bogdan Ionescu, primele declaratii despre relatia cu fosta sotie, Elena Basescu

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Ionescu (39 de ani) a luat o decizie radicala dupa ce a incheiat anul cu o despartire si l-a inceput cu o alta. Fostul ginere al lui Traian Basescu s-a saturat de scandalurile cu iubitele, asa ca, cel putin pentru o vreme, nu mai vrea sa mai auda de femei. El ne-a vorbit despre relatia stransa pe care o are cu cei doi copii, dar si despre fosta sotie, Elena Basescu.

Bogdan Ionescu, poreclit Syda, s-a despartit la finalul lui 2018 de fotomodelul Maria Grigoriu, dupa un si jumatate de relatie, pe care multi o asteptau sa se incheie la altar, nu asa. Revelionul l-a facut alaturi de o alta cucerire, bruneta focoasa Sofia Meraki, dar si aceasta relatie s-a incheiat mai repede decat ne-am fi asteptat si intr-un mod iesit din comun. Bogdan Ionescu si-a dat iubita jos din masina, in mijlocul strazii, dupa o cearta apriga. Iata ca de atunci Bogdan a rarit-o cu intalnirile si nu se dezlipeste de copiii lui, Sofia Anais (5 ani si 5 luni) si Traian Junior (4 ani), si se pare ca nu ii prea mai arde sa cucereasca sau sa se lase cucerit.  

 “De vreo doua luni s-au adunat mai multe si mi-am spus «STOP». Vreau si caut liniste acum. Tot timpul am nevoie de caldura copiilor mei si a familiei, care ma sustine neconditionat”, a declarat Bogdan Ionescu pentru Click! Atunci cand este in compania celor mici, omul de afaceri uita de probleme si da in mintea copiilor, iar asta se vede si din filmuletele haioase pe care le pune pe retelele sociale. Cei trei prefera sa isi petreaca timpul liber fie printre rafturile de jucarii, fie acasa, in liniste, fie la sala de sport, unde reusesc de minune sa imbine utilul cu placutul. Bogdan are cuvinte frumoase si la adresa fostei sotii, Elena Basescu (38 de ani), de care a divortat in 2016.

“Relatia pe care am cu Elena e extraordinara. Amandoi avem aceleasi prioritati si anume copiii pe care ii avem impreuna: Sofia Anais si Traian Jr. Ne intelegem de minune si la program, pe langa miercurile si cele doua weekenduri pe luna, pe care le stau cu copiii, se mai adauga si vacantele si mini-vacantele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, in functie de activitatile celor mici, cum ar fi inot, ski, balet”, ne-a mai spus Bogdan Ionescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img