joi, 28 martie, 2024

Bogdan Mocanu, detalii despre starea lui de sănătate, după ce a fost tăiat cu o macetă pe braț

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, trece prin momente grele, iar acum a mărturisit că a aflat că riscă să rămână fără braț, după ce a fost tăiat cu o macetă în club.

Bogdan Mocanu, detalii despre starea lui de sănătate, după ce a fost tăiat cu o macetă pe braț

În exclusivitate pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars, Bogdan Mocanu a mărturisit că rana de la braț nu arată prea bine în momentul de față. Artistul a ajuns la Urgențe, puțin mai recalcitrant din cauza situației prin care este nevoit să treacă, și susține că medicul din Constanța nu și-a făcut treaba cum trebuie, iar acum este pe mâinile cadrelor medicale de la Spitalul Floreasca din Capitală.

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamanetul jos și au văzut „opera de artă” au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii Star News, difuzată pe Antena Stars.

Artistul riscă să rămână fără braț

Bogdan Mocanu se află în grija medicilor din Capitală, care vor scoate tot ce au făcut cadrele medicale din Constanța, pentru a coase rana din nou. Pe un grup din America, artistul a aflat că riscă să rămână fără braț, mai ales dacă se va infecta, pentru că este diabetic.

„Astăzi trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poatesă conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat artistul.

Din păcate, Bogdan Mocanu nu trece prin clipe bune în această perioadă. Artistul luptă și speră că se va putea trata cât mai curând.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img