vineri, 29 martie, 2024

Bogdan Mocanu si Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au despartit?! Momente de cumpana pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Distribuie:

Publicat:

Andra Voloș a făcut un live pe contul său oficial de socializare în care a refuzat să le răspundă fanilor la întrebarea „dacă mai formează un cuplu cu Bogdan Mocanu”. În prezent, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” se află la Bacău la prietenul său Jador.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Fanii „Puterea Dragostei” sunt uimiți. De câteva zile bune, Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” nu au mai fost surprinși împreună. Focoasa brunetă și-a petrecut mai tot timpul acasă la prietena ei, Melisa. Pe de altă parte, Bogdan Mocanu se află la țară, la Bacău, la casa părintească a prietenului său, Jador.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Andra Voloș a postat un clip video în care a fost destul de sinceră cu fanii ei și le-a răspuns la toate întrebările puse. Însă, când fanii au întrebat-o de Bogdan Mocanu, tânăra nu a schițat nimic.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Nu se știe însă, dacă cei doi s-au despărțit oficial sau doar au decis să ia o mică pauză. Cert este că pe timp de pandemie, fiecare își petrece timpul alături de prietenul sau prietena cea mai bună.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Citeste si: Mesajul postat de Ella după cearta cu Jador: "Nimeni nu știe…"

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul emisiunii cu același nume, de la Kanal D. Cei doi au devenit nedespărțiți și deși au avut relații și cu alți concurenți din cadrul competiției, au renunțat la tot când s-au cunoscut. Au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună, într-un apartament din București. Au pozat mereu în cuplul perfect, însă acum pare că relația lor „scârție”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img