News Flash:

BOMBA: Dezvaluiri socante despre traficul de influenta practicat la HUSI.

11 Septembrie 2014
2482 Vizualizari | 1 Comentarii
In urma cu doar cateva momente, senatorul husean Dan Mihai Marian a postat un mesaj halucinat pe pagina sa de socializare; in acest text, copresedintele Aliantei Crestin Liberale Vaslui il acuza pe edilul husean de trafic de influenta. Ba mai mult, senatorul acuza faptul ca Ioan Ciupilan, primar al municipiului Husi, ar fi incercat sa schimbe apartenenta politica a unor consilieri din CL HUSI, obligandu-i efectiv pe acestia sa-si depuna adeziuni catre Partidul Social Democrat.

"Buna ziua prieteni!

Asa cum v-am promis, astazi revin cu detalii despre traficul de influenta facut de primarul Municipiului Husi asupra consilierilor locali. Primul despre care va voi vorbi este Dl. Pantelimon Andrei, ales in anul 2012 pe listele PPDD.

Luni, 8 septembrie, acesta este contactat in localitatea Iasi de catre Dl. Ciupilan Ioan si Dl. Barsan Constantin pentru a fi convins sa se inscrie in PSD. Nevoile si greutatile vietii sub guvernarea Ponta sunt extrem de apasatoare asupra familiei Dlui Pantelimon asa ca i se propune o solutie pentru iesirea din criza financiara pe care acesta o traverseaza: infiintarea unui cabinet stomatologic in cadrul Spitalului Husi si crearea unui post de medic stomatolog pentru sotia Dlui Pantelimon. Pentru a fi convingator, Dl Ciupilan o contacteaza telefonic pe sora sa, manager la Spitalul Husi, Dna Rotaru Lucica spunandu-i acesteia sa gaseasca o solutie in acest sens. Promisiunea se poate onora doar daca consiliul local Husi modifica organigrama si statul de functii al spitalului, bineinteles prin votul unei noi majoritati, asa ca Dl Pantelimon semneaza imediat adeziunea la PSD.
Majoritatea PSD in Consiliul Local al Municipiului Husi era deja formata, inaintea Dl Pantelimon semnasera adeziuni la PSD alti patru cetateni onorabili despre care va voi vorbi in zilele urmatoare.
Traiasca Ponta! Traiasca PSD! Traiasca Ciupilan si familia sa! Uraaaaaa! "

Image hosted by Picz.ro

senatorul husean cl husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

miki  | #591
sa li se taie capu . da i dracu
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040215 (s)