vineri, 19 aprilie, 2024

BOMBA diminetii! Cunoscutul personaj monden s-a decis peste noapte sa DIVORTEZE

Distribuie:

Publicat:

Este bomba diminetii! Cunoscutul personaj monden Daniel Onoriu s-a decis peste noapte sa bage divort de Raluca, dupa numai o luna de casatorie. Daniel Onoriu si-a anuntat prietenii de decizia definitiva pe care a luat-o cu privire la mariajul cu Raluca. Campionul de raliuri a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care-si anunta decizia de a baga actele de divort.
”Buna dimineata prieteni! Azi e o zi importanta pentru mine, Doamne ajuta!”, este mesajul postat de Daniel Onoriu si care este insotit de o fotografie in care apare tinand in mana un plic cu acte.
Arestat la domiciliu, Daniel Onoriu a luat o decizie definitiva peste noapte! Cancan.ro  a aflat ca fostul campion de raliuri a decis ca joi dimineata sa mearga si sa depuna actele  de divort. Dincolo de titlurile in campionatele de raliuri, Daniel Onoriu s-a remarcat ca personaj prezent la mai toate evenimentele mondene. Sportivul a avut parte de un an tumultuos, iar decizia impulsiva cu privire la divort nu este singura. Acesta a ajuns in arest la domiciliu dupa ce in urma cu o luna i-a incendiat masina fostei iubite, de care s-a despartit dupa o relatie de 10 ani.

In urma cu o saptamana, Onoriu marturisea intr-un mesaj postat pe Facebook ca simte ca a ajuns la capatul puterilor: 

Sunt un om gol, un om mort, care nu mai are nici o speranta. Dumnezeu mi a intors spatele si m-a pedepsit toata viata mea de cand m am nascut si pana azi… mai intai cand aveam 17 ani iubitul meu tata, m a obligat sa fiu nefericit fortandu-ma sa ma casatoresc. Dupa aceea am pierdut sute de mii euro pt ca m-a tepuit un gunoi de om. In 2006 un preot nu mi a acordat prioritate si m a bagat in coma profunda timp de 9 zile si aproape ca m-a ucis nefacand nici macar o zi de puscarie. Azi, in 2017 fosta mea iubita, mi-a demonstrat ca a stat cu mine 10 ani doar din interes, noi am avut vise, sperante, iubire, pasiune, sex, incredere, prietenie, fratie. Am stat cu ea de vorba in ziua in care m am dus singur si nechemat de nimeni si fara avocat care sa ma apere intr-un birou al unui politist. Dupa ce am stat de vorba o ora in care stia ca o sa fiu arestat 29 de zile nu a avut nici macar un regret, nici o o lacrima, nimic. A plecat si nu ia pasat de baiatul ei cu care a avut vise, cu care a calatorit in toata lumea si care s a comportat cu ea ca un adevarat frate. Stiu ca am gresit dar pana la urma e o masina care costa 6000 euro, ieri am achitat 10000 euro. Puteam da paguba oricat dar minciunile cu care am fost mintit timp de 10 ani dor ingrozitor de tare.

PS. La un moment dat m-am intalint cu EA intamplator intr-un service iar lacrimile ei m-au facut sa mi para rau ca am abandonat-o si am vrut sa o aduc inapoi in viata mea stiind ca i-am gresit iar ea in loc sa mi spuna orice mi a spus ca se reintoarce la fostul ei iubit, omul pe care il insela cu mine la inceputurile noastre. M-am infuriat, am reactionat la nervi iar acum toti oamenii ma considera un nemernic. PS 2 In poza de azi am 90 kg, pana mai ieri am avut 100+”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img