joi, 28 martie, 2024

Bomba in televiziune! Radu Banciu pregateste o emisiune-maraton! Va fi 8 ore pe ‘sticla’

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul jurnalist Radu Banciu face o mișcare de senzație. Acesta pregătește o emisiune-maraton, începând de duminică.

Ajuns la 49 de ani, Banciu va prezenta, începând de duminică, o emisiune la Look Sport, într-un format special.

Actualul prezentator de la „Lumea lui Banciu” revine în presa sportivă după experiențele avute în trecut la ProSport, Gazeta Sporturilor, Sport Total, Sport.ro sau Eurosport, urmând să fie moderatorul unei emisiuni-maraton de 8 ore, care va fi difuzată în fiecare duminică, începând cu 15:30, pe canalul LookSport.

Formatul viitorului show e nou pentru piața media din România și include particularități împrumutate în special din televiziunea italiană. Radu Banciu și invitații săi vor comenta în fiecare duminică, timp de 8 ore, la TV și în online, cele mai tari evenimente sportive din acea zi, totul într-un registru complet diferit, în pub-ul „Champions Sports Bar” de la hotelul „JW Marriott” din Capitală.

„E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul LookSport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri. Vom avea niște invitați, vor fi intervenții cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi și secvențe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puțin Anglia”, a declarat Banciu, pentru gsp.ro.

„Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri”, a mai spus el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img