sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bomba! Procurorii DNA i-au intocmit un dosar sefului DIICOT: “Era normal sa fiu anuntat”

Distribuie:

Publicat:

Seful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat marti, la sediul Ministerului Justitiei, ca a solicitat Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sa studieze dosarul in care este vizat.

„Da. Am facut o solicitare de studiu al dosarului si dupa ce o sa ma lamuresc eu, o sa pot lamuri si pe altcineva. Era normal sa fiu anuntat. Vreau sa vad ce cuprinde acel dosar”, a spus Horodniceanu, la sediul ministerului Justitiei.

CITESTE SI: Dezvaluiri inendiare facute de un cunoscut personaj din Romania: Am facut parte din statul paralel

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a declarat, duminica seara, ca a facut parte din statul paralel.

Da, cred ca am facut parte din acel stat paralel, dar eu am facut totul din buna credinta. Ganditi-va ca institutiile, clasa politica sunt praf. Nu se mai pot face constructii, nu se mai poate lucra la proiecte. Se rezolva dispute personale prin institutii. Parerea mea e ca lucrurile nu mai pot continua asa. Sesizarile se faceau si in interiorul partidelor. Isi faceau unii altora dosare. E impropriu sa spui ca Horia Georgescu a nenorocit ceva sau pe cineva. (..) Probabil unii trebuiau sa devina tapi ispasitori. Nu eram nimic gresit ca ma intalneam cu directorul SRI si nu puteam pune la indoiala ce-mi spunea cel mai inalt om al statului. Daca stau zece persoane la o masa si unul ramane in picioare, lucrurile sunt foarte clare. Nu ma refer la doamna Kovesi, ci la domnul Maior. Eu am fost, sa zicem un exponent al statului paralel, care timp de 9 ani am stat la masa cu aceste persoane si brusc am devenit un biet penal. Trebuiau sacrificate persoane spre binele altora", a declarat Horia Georgescu la B1TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img