sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BOMBA! Relatie intima INCENDIARA intre un STUDENT din IASI si un PREOT strain! Imaginile sunt EXTREM de explicite si au ajuns in mediul ONLINE! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un student din Iasi se iubeste in secret cu un preot strain • Slujitorul Domnului a mai avut o relatie cu un barbat din judetul Dambovita, insa in urma unor certuri a decis sa puna punct relatiei • La scurt timp dupa incheierea relatiei, fostul preot paroh se pare ca a cunoscut un tanar din Iasi pe internet si a inceput o relatie cu acesta

Iasul pare sa fie zguduit de o relatie "speciala". Un tanar din Iasi, student la biologie, are de ceva timp o relatie amoroasa cu un preot englez. Mediul online a fost impanzit de povestea fostului preot paroh retras, care a fost casatorit in urma cu ceva vreme cu un roman. Iata ca acum Philip Clements si-a gasit noua dragoste alaturi de tanarul din Iasi.

Philip Clements in varsta de 79 de ani, un fost preot al bisericii engleze, a legat o relatie cu un tanar de 22 de ani, student la biologie, la Iasi, insa de data aceasta mai discreta. Clements s-a casatorit cu romanul Florin Marin, din judetul Dambovita, in varsta de 24 de ani, in aprilie 2017, ceremonia avand loc in Ramsgate, Kent, la doi ani dupa ce l-a cunoscut in mediul online.

Relatia s-a incheiat tot anul trecut dupa ce preotul si-a vândut locuinta in valoare de 215.000 de lire pentru a-si cumpara un apartament in Bucuresti. Dupa ce preotul a transferat proprietatea din Bucuresti pe numele romanului cu care s-a casatorit, relatia s-a rupt, dupa cateva saptamani. Conform presei britanice, fostul preot are o noua relatie, de aceasta data cu un iesean.

Citeste si : Scandal cat casa! Sef de la Finante Iasi, acuzat de abuzuri sexuale in fata subalternelor si ca primeste spagi in biroul personal

Preotul are ganduri mari

Clements a vorbit despre noua lui cucerire pentru The Telegraph. Fostul preot spune ca are asteptari mari de la studentul iesean si spera ca acesta se va putea muta in Anglia. "Sunt optimist ca viitorul va fi mai bun in comparatie cu situatia actuala. Sper ca-mi voi recupera biserica, prietenii si familia. Am aceasta noua relatie si sper ca el sa se poata muta aici pentru a fi impreuna", a declarat Philip Clements pentru The Telegraph.

Clements l-ar fi cunoscut pe noul sau partener in mediul online dupa ce tanarul l-a contactat pentru a-i transmite regretele sale privind despartirea dintre acesta si Florin Marin.

"A fost ceva la el ce mi-a placut. Am inceput sa ne scriem si asa a continuat totul", a mai adaugat pentru The Telegraph preotul. Clements a petrecut cincizeci de ani in Biserica din Anglia ca vicar. Din cate spune presa britanica, acesta a fost recent in Romania, in orasul Iasi, pentru a-si vedea iubitul si a declarat ca noul partener, al carui nume nu a vrut sa-l spuna, va veni la vara, dupa absolvire, in Marea Britanie.

"Varsta nu conteaza pentru mine. El poate invata din experienta mea despre viata si eu pot invata de la el. Imi mentine spiritul tanar", a mai spus preotul.

Citeste si : Scandal sexual la o scoala din Iasi! Profesoara descoperita de elevi pe un site pentru adulti! FOTO & VIDEO 18+

Preotul a precizat pentru presa din UK ca are de gand sa divorteze de Marin, care acum ar avea o relatie cu un afacerist spaniol. Clerul bisericii engleze prevede faptul ca preotii nu au voie sa se casatoreasca cu persoane de acelasi sex. Parteneriatele civile sunt insa permise.

Fostul preot paroh spune ca si-a reprimat orientarea sexuala de-a lungul carierei din cauza pozitiei bisericii fata de homosexualitate, dar acum este capabil sa fie el insusi. De-a lungul timpului in mediul online au aparut fotografii in care fostul preot apare alaturi de romanul cu care s-a casatorit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img