sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BOMBA ZILEI! Zece afaceri care sunt protejate de SRI

Distribuie:

Publicat:

Daniel Dragomir, fost locotenent colonel in cadrul SRI, continua seria acuzatiilor si dezvaluirilor despre metodele ilegale de actiune ale institutiilor de forta. Dupa ce a vorbit despre firme acoperite ale SRI, Dragomir a primit o replica de la Ovidiu Marincea, purtatorul de cuvant al SRI. Acesta din urma a sustinut ca, desi legea permite, SRI nu are firme sub acoperire. Dragomir vine in schimb cu o lista de 10 firme care ar fi protejate de SRI si cu o propunere exploziva: sa se elimine din lege posibilitatea ca SRI sa aiba firme sub acoperire. “Un capitan cu munci de raspundere, care a activat ca jurnalist pana acum 2 ani si care se ocupa, mai nou, de urmarirea emisiunilor la care particip, a pus aseara, pe Facebook, niste intrebari. Voi incepe sa ii raspund. Si, pentru informarea domniei sale, voi mentiona 10 firme care NU sunt acoperite, dar care au castigat majoritatea licitatiilor din fonduri publice (miliarde de euro) in ultimii ani. Zece firme protejate:

SIVECO

grupul Asesoft

Teamnet

Oscar Downstream (poate isi aduce aminte generalul Cozma, de la Antitero, cum a blocat investigatiile Fiscului si ale DIICOT in acest caz)

Danco Pro

Aedificia Carpati

Grup Servicii Petroliere

Hexi Pharma

Medicare Technics

TCE 3 Brazi – Insula Mare a Brailei

Este de notorietate in sfera cui s-au aflat si se afla. Chiar din declaratii stim unde s-au dus si se duc banii. Iar daca nu exista firme acoperite, propun sa trecem la modificarea articolului 43 din Legea 14/1992, modificata in 2003 prin OUG, in timpul Guvernului Nastase. Daca nu exista firme acoperite, nu cred ca ar deranja pe cineva sa le interzicem”, scrie Daniel Dragomir pe blog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img