sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Boris Johnson, despre dezvaluirile facute de Harry si Meghan si care pot duce la DISTRUGEREA monarhiei britanice: ‘Am cea mai mare admiratie pentru regina’

Distribuie:

Publicat:

 

Premierul britanic, Boris Johnson, şi-a exprimat luni "cea mai mare admiraţie" pentru regina Elisabeta a II-a, refuzând să comenteze dezvăluirile bombă făcute de prinţul Harry şi de soţia sa, Meghan Merkle, la o televiziune americană, dezvăluiri considerate extrem de dure pentru monarhia britanică, transmite AFP.

"Am, la fel ca întotdeauna, cea mai mare admiraţie pentru regină şi pentru rolul unificator pe care-l joacă în ţara noastră şi în întregul Commonwealth", a declarat Boris Johnson într-o conferinţă de presă.

"Eu nu am comentat vreodată afacerile familiei regale şi nu am intenţia să încep să o fac azi", a adăugat el, scrie agerpres.ro.

Meghan, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni şi că a împins-o la un pas de sinucidere, într-un interviu exploziv de două ore acordat duminică seară jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey, care pare să aibă potenţialul de a zdruncina serios reputaţia monarhiei din Marea Britanie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img