sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Brăilean cu permis de conducere anulat, depistat conducând un tractor cu remorcă neînmatriculată

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un anasamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare, și fără a deține un permis de conducere corespunzător.

În data de 21 ianuarie a.c. ora 12.35, pe raza localitații Stăncuta, jud.Brăila, politiștii de frontieră din cadrul S.P.F.Brăila  au depistat în trafic, cu ocazia executării unei misiuni în zona de competență, un cetățean român care conducea un tractor ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că remorca în cauză nu figurează ca fiind înregistrată sau înmatriculată, iar persoana care conducea ansamblul rutier nu are drept de a conduce, fiindu-i anulat permisul de conducere din anul 2013.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img