News Flash:

Brăilean cu permis de conducere necorespunzător, depistat conducând un ansamblu rutier neînmatriculat

13 Octombrie 2021
95 Vizualizari | 0 Comentarii
89c66119 54b3 40e0 83f8 5730385a412d jfif

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă ce nu aveau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare și fără a deține un permis de conducere corespunzător.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe DJ212, între localitățile Tichilești și Gropeni – județul Brăila, un ansamblu rutier condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani. Ansamblul de vehicule era format dintr-un tractor și o remorcă ce nu aveau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta, iar  tractorul și remorca atașată nu sunt înregistrate sau înmatriculate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1074 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029174 (s)