joi, 28 martie, 2024

Brăilean depistat la volan, cu dreptul de a conduce suspendat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În data de 16 martie , în jurul orei 08.40, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea Gropeni, județul Brăila, un autoturism condus de brăileanul S.I. în vârstă de 36 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img