vineri, 29 martie, 2024

Bradley Lowery, micutul fan al Sunderland care a emotionat lumea fotbalului, a incetat din viata: “S-a dus la ingeri”

Distribuie:

Publicat:

Bradley Lowery, micutul fan al echipei Sunderland care a emotionat lumea fotbalului prin daruirea sa, a incetat din viata, vineri, la varsta de sase ani. Bradley suferea de neuroblastom si a fost considerat in ultima perioada mascota formatiei din Sunderland.

“Baiatul meu curajos s-a dus la ingeri astazi. Era micul nostru erou si a luptat din rasputeri, dar era nevoie de el in alta parte”, a scris unul dintre parintii baietelului pe retelele de socializare.

Sunderland a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleante dupa decesul lui Bradley, precizand ca este alaturi de familia baietelului. “Bradley i-a cucerit pe toti cei de la club prin caracterul sau, imensul curaj si minunatul zambet, care putea lumina chiar si cea mai intunecata camera. Desi s-a luptat mult cu neuroblastomul, a aratat curaj si o tarie mai presus de varsta sa frageda. A fost cu adevarat o inspiratie”, a notat Sunderland AFC.

Bury FC a anuntat ca inaintea unui meci amical cu Sunderland, programat in aceasta seara, in semn de omagiu vor fi aplauze timp de un minut.

Si FIFA a postat un mesaj pe Twitter, notand ca “astazi fotbalul si-a pierdut unul dintre cei mai curajosi fani”
Joi, atacantul Jermain Defoe a izbucnit in lacrimi la conferinta de prezentare la Bournemouth, unde a fost transferat de la Sunderland, dupa ce a facut referire la Bradley Lowery, fotbalistul spunand atunci ca baietelul nu mai are mult de trait si ca va fi mereu in inima sa.

Bradley a fost mascota echipei Sunderland si s-a intalnit cu jucatorii lui preferati, stabilind o relatie speciala cu Jermain Defoe.

Bradley Lowery a fost diagnosticat cu neuroblastom in 2013. Mama sa, Gemma Lowery, declara, in decembrie 2016, ca niciuna din cele trei optiuni care i-au fost prezentate nu il va vindeca pe copil. S-au strans aproximativ 700.000 de lire sterline pentru ca Bradley sa fie tratat in SUA. Clubul Everton a donat 200.000 de lire sterline in septembrie, cand Bradley a fost mascota la un meci cu Sunderland.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img