News Flash:

BRAND-UL BARLADULUI- COPIII TALENTATI!

26 Ianuarie 2017
2952 Vizualizari | 0 Comentarii
In fiecare scoala , liceu exista copiii cu un potential ridicat de talent. Ei sunt cei care promoveaza , gratuit, numele orasului Barlad. In spatele diplomelor stau zeci de ore de studiu, sacrificiul parintilor pentru a le asigura un viitor mai bun decat ce au avut ei , harul profesorilor de a le insufla dragostea pentru carte si nu in ultimul rand, pasiunea picilor pentru disciplina.                                  

La etapa  locala a olimpiadei de limba engleza s-au calificat pentru faza judeteana 46 de scolari dintre cei 106 elevi participanti, incepand cu clasa a VI-a si terminand cu clasa a XII-a.

Astfel, de la clasa a VI-a, vor merge la urmatoarea etapa noua elevi, dintre care sase de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”. Este vorba despre Daira Giurgea, Miriam Petrov, Tudor Stefan Pagu, Bogdan Andrei, Angel Bejinaru-Manoila si Sabin Alexandru, pregatiti de profesoara Cristina Nistor, Mara Onofrei, Eusebiu Rimboi, de la Scoala „Vasile Parvan”, indrumati de profesoarele Anda Rascanu, respectiv Carmen Ifrim, si Adi Tanase, de la Scoala „George Tutoveanu”, pregatit de profesoara Raluca Rotaru.

La clasa a VII-a s-au calificat 14 elevi. Cinci dintre acestia frecventeaza cursurile Scolii „Episcop Iacov Antonovici”, respectiv Mircea Dodi, Robert Marian, Andrei Maximiuc, indrumati de prof. Cristina Savin, Mario Mereuta si George Marinescu, indrumati de prof. Crina Gordas. Alti patru sunt de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” si pregatiti de prof. Cristina Nistor: Alexandra Surdu, Oana Onica, Matei Resmerita si Erika Foiea. Tot de la clasa a VII-a s-au calificat Andreea Stratulat si Smaranda Ambrosa (Scoala „George Tutoveanu”, prof. Mihaela Teodorescu), Mihaela Pana (Scoala „Manolache Costache Epureanu”, prof. Oana Nicoleta Samson), Stefan Gheorghiu (Scoala „Vasile Parvan”, prof. Anda Rascanu) si Alexandru Cosmin Ghetau (Scoala „Iorgu Radu”, prof. Simona Balan).

De la clasa a VIII-a vor merge la judeteana 11 elevi, dintre care patru de la Scoala „Iorgu Radu” (Ana Maria Macovei, Miriam Viorica Miron, Rares Stefan Gradinaru si Costi Eric Carare, pregatiti de prof. Simona Balan), doi de la Scoala „George Tutoveanu” (Dragos Sarbu si Diana Onciu, indrumati de prof. Mihaela Teodorescu), doi de la Scoala „Episcop Iacov Antonovici” (Anda Toma si Anda Codreanu, prof. Alina Chiriac) si un elev de la Scoala „Vasile Parvan” (Stefan Boaca, prof. Carmen Ifrim).

La clasa a IX-a s-au calificat patru elevi, toti de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”: Andrei Tabacaru, Andreea Filip, Antonia Zavate si Iuliana Teodora Varlan, primii trei pregatiti de prof. Larisa Andronache, iar ultimul de prof. Liliana Bahna.

De la clasa a X-a, la etapa judeteana vor merge doar doi elevi, ambii de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” (Diana Blanita si Ioana Istrate, prof. Denisa Costachescu si Nicoleta Croitoru).
La clasa a XI-a, singurul licean calificat din Barlad este Razvan Gabriel Cristea, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, pregatit de prof. Andreea Hristianovici.

Nu in ultimul rand, la clasa a XII-a, punctaje suficiente pentru calificarea la judeteana au avut cinci elevi, dintre care patru de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”: Andi Constandache, indrumat de prof. Denisa Costachescu, Stefan Focsa, indrumat de prof. Nicoleta Croitoru, Bianca Prisecaru si Ilinca Mirosanu, pregatite de prof. Liliana Bahna. Cel de-al cincilea calificat este Adrian Moisa, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, pregatit de prof. Anda Vasiliu. Felicitari si succes in continuare!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039121 (s)