vineri, 26 aprilie, 2024

Brandul de încălțăminte Salamander, acum GRYXX, te așteaptă în Iulius Mall Iași cu noua colecție inspirată de tendințele urbane

Distribuie:

Publicat:

Brandul de retail Salamander, parte a Otter DISTRIBUTION, a deschis la Iulius Mall Iași al 20-lea magazin din rețea în 2020, devenind rapid o destinație îndrăgită de clienți. Recent, Salamander și-a schimbat numele în GRYXX, ceea ce înseamnă că vei găsi același mix de produse fashion la prețuri competitive și de calitate.

Noul concept subliniază dinamica vremurilor în schimbare, capacitatea de adaptare și, în acest sens, propune modele de încălțăminte și accesorii care să împlinească așteptările unui public variat. Colecțiile GRYXX aduc încălțăminte actuală și includ modele sculpturale, cu un design modern și finisaje interesante. Magazinul oferă încălțăminte Otter, Flavia Passini, Skechers, Rieker, Salamander şi Pass Collection, iar sezonul de iarnă este momentul oportun în care să adaugi garderobei tale de la produse în tendințe, modele practice potrivite pentru a rezista temperaturilor scăzute și până la încălțămintea potrivită unui stil predefinit.Texturile variate și decupajele îndrăznețe ori detaliile sugerate de catarame din piele sau elemente metalice creează efectul revelator de care ai nevoie pentru a ieși în evidență.

Sezonul reducerilor și apropierea celei mai importante sărbători din an sunt un prilej pentru a face alegeri inspirate. Și nu uita: Salamander e acum Gryxx, însă valorile, stilul și calitatea rămân aceleași.

Otter DISTRIBUTION a apărut pe piața de retail în anul 1997 și s-a remarcat prin comercializarea produselor de încălțăminte, marochinărie și accesorii. Magazinul crede în unicitate și în valorile personale, în stil și în libertate, de aceea propune un mix de branduri potrivite oricărui tip de personalitate. Rețeaua OTTER DISTRIBUTION numără 66 de magazine, în cele mai importante orașe ale țării, sub cele 4 branduri- Tezyo, GRYXX, Aldo și EPICA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img