News Flash:

Branza albastra mucegaita: cat este de sanatos sa o mananci?

25 Septembrie 2020
235 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8731 RON (-0.0013)
USD: 4.1224 RON (+0.0079)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
branza albastra mucegaita

Află dacă este sănătos sau nu să consumi brânza albastră mucegăită și pentru cât timp poate fi ținută în frigider.

 

Brânza albastră mucegăită este un tip comun de brânză cunoscut în special pentru mirosul puternic și aroma deosebită. Deși multe persoane au încercat brânza albastră, nu toată lumea este familiarizată cu modul în care este produsă și dacă poate fi o alegere nepotrivită.

Este brânza albastră mucegăită sănătoasă?

Brânza albastră mucegăită este un tip de brânză pentru care se folosesc culturi de peniciliu, un tip de mucegai. Anumite tipuri de mucegai produc compuși numiți micotoxine, care sunt considerate toxice pentru organismul uman. Acest mucegai poate crește pe alimente și poate avea un aspect alb, pufos, verde, negru, albastru sau gri. Spre deosebire de aceste tipuri de brânză, varietățile de peniciliu folosite pentru brânza albastră nu produc toxine și sunt considerate sigure de consum.

În timpul procesului de pregătire a brânzei se adaugă peniciliu, iar mai apoi brânza albastră se lasă timp de 2-3 luni până când este gata de consum. Peniciliul este responsabil pentru gustul și mirosul pe care îl are brânza albastră, dar și pentru petele albastre și verzi.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2380 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014837 (s)