vineri, 26 aprilie, 2024

BRD lanseaza versiunea mobila a aplicatiei de online banking pentru companii si PFA

Distribuie:

Publicat:

BRD Groupe Societe Generale lansează BRD@ffice Mobile, versiunea mobilă a aplicaţiei de online banking pentru companii şi PFA, precum şi un token digital mobil, denumit M-Token, pentru a veni în sprijinul clienţilor cu servicii suplimentare de bancă la distanţă, a anunţat marţi banca.

Noile aplicaţii au fost implementate de echipa BRD Digital Hub. BRD@ffice Mobile oferă acces de pe terminalele mobile la conturile companiei şi la mesajele primite, potrivit Agerpres.ro.

De asemenea, prin intermediul noii aplicaţii mobile, utilizatorii pot semna plăţi deja iniţiate prin aplicaţia de internet-banking BRD@ffice sau prin aplicaţia de home-banking MultiX.

Toţi utilizatorii serviciului de internet banking BRD@ffice vor putea utiliza aplicaţia mobilă folosind aceleaşi credenţiale, indiferent de modalitatea de autentificare, prin token fizic sau digital.

Pentru cea mai bună experienţă în utilizarea aplicaţiei mobile, banca recomandă alegerea tokenului digital, M-Token. Acesta funcţionează integrat cu BRD@ffice Mobile, autentificarea utilizatorilor având loc mai rapid, în mai puţini paşi.

Token-ul digital se activează facil prin site-ul BRD@ffice şi, ulterior, se iniţializează automat la deschiderea aplicaţiei BRD@ffice Mobile, iar utilizatorii se vor putea autentifica direct, folosind amprenta digitală, recunoaşterea facială sau PIN-ul M-Token.

Cele două aplicaţii – BRD@ffice Mobile şi M-Token – pot fi descărcate şi instalate din magazinele de aplicaţii dedicate Android şi iOS. Pentru a utiliza M-Token, utilizatorii existenţi ai BRD@ffice trebuie mai întâi să subscrie la această metodă de autentificare.

BRD – Groupe Société Générale operează o reţea de 648 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a instrumentelor de plată fără numerar, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 29.000 POS-uri şi aproape 1.500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul anului 2019, de 55,9 miliarde de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img