vineri, 19 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Audiere de ULTIMA ORA! Fostul manager al unui spital, ajuns la DNA

Distribuie:

Publicat:

Fostul director al Spitalului ”Malaxa” Florin Secureanu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca a venit pentru a ridica mai multe documente, informeaza Agerpres. 
El declara saptamana trecuta ca are de ridicat 150 de documente. 
“Am venit sa ridic documente. Am de ridicat 150 de documente. Nu am facut niciun denunt. (…) Iubita este singura care are grija de mine, pe banii ei, primeste de la stat”, le spunea Secureanu jurnalistilor, pe 31 iulie, la sediul DNA. Secureanu, care se afla in arest la domiciliu, a recunoscut in totalitate faptele de care este acuzat. “Va aduc la cunostinta ca regret faptele care mi se imputa si le recunosc. La ultima intrevedere cu procurorii, am recunoscut absolut toate acuzatiile care mi-au fost aduse. Marturia mea oscilanta din timpul urmaririi penale s-a datorat faptului ca doream sa vad mai intai finalizate expertizele efectuate in dosar. Am recunoscut toate faptele, pe care le regret”, le-a spus, in urma cu o luna, Florin Secureanu magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, cand a solicitat sa fie plasat din arest preventiv in arest la domiciliu, pe motiv ca are probleme de sanatate. 

Pe 15 mai, Florin Secureanu a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare – cinci fapte, dintre care una cu consecinte deosebit de grave – si luare de mita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img