sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Breaking news! Criminalul din Baia Mare a fost arestat! Era drogat atunci cand a violat si ucis o fetita de numai 5 ani

Distribuie:

Publicat:

Posibilul criminal din Baia Mare a fost retinut in urma cu scurt timp. 

Este vorba despre un tanar in varsta de 16 ani.

Din primele informatii, prima ipoteza conform careia fata a fost mai intai violata se confirma. 

Baiatul de doar 16 ani se afla in momentul comiterii faptei sub influenta substantelor halucinogene. El locuia in aceeasi zona cu victima sa. 

Politia locala alaturi de primarul din Baia Mare au anuntat initial ca ar putea fi vorba despre un individ cu antecedente care a fost eliberat in urma cu scurt timp. Nu se stie deocamdata daca este vorba despre individul indicat de primarul Chereches. 

Familia fetitei locuieste intr-un bloc aflat aproape de cladirea parasita in care a fost gasit cadavrul. Constructia face parte din ceea ce pe vremuri insemna Combinatul Cuprom Baia Mare.

* Stire in curs de actualizare *

CITESTE SI: Fara frica de Dumnezeu! Un fost preot, principal suspect in cazul mortii oribile a fetitei de cinci ani din Baia Mare

La doar cateva ore de la descoperirea trupului fara viata al Esterei, investigatorii maramureseni au un prim suspect in cazul fetitei violate si ucise la Baia Mare. Ar fi vorba de un fost preot care a mai fost vazut in cartierul marginas al orasului Baia Mare, un soi de enclava locuit de romi. Unii dintre localnici au spus investigatorilor ca un barbat ar fi plecat cu fetita pe care o tinea de mana, potrivit libertatea.ro.

O fetita in varsta de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost gasita moarta de sora ei in vecinatatea imobilului in care locuieste familia. Surse din cadrul anchetei sustin ca, cel mai probabil, micuta a fost violata si apoi omorata.  Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, insotiti de echipe din cadrul IPJ Maramures, se afla la fata locului pentru a cerceta zona si a identifica probe. Bunica micutei a declarat presei ca aceasta a disparut de acasa luni in jurul pranzului, in timp ce mama ei spala casa scarilor din imobil, iar trupul neinsufletit al fetitei a fost gasit de sora acesteia, in varsta de 17 ani.

Mama fetei regreta faptul ca a lasat-o afara la joaca. „Am trimis copiii afara la joaca. Tot am asteptat sa vina. Apoi m-am dus sa o caut. Am gasit-o moarta, violata si batjocorita. Mai bine muream eu”, a declarat mama copilei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img