marți, 23 aprilie, 2024

Breaking news! DNA a descins la sediul FRF

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal. Din primele informatii, ar fi vizate contracte semnate in perioada 2008-2010, pe cand forul era condus de Mircea Sandu, iar unul dintre actualii candidati la presedintia FRF, Ionut Lupescu, ocupa functia de director general.

Actiunea DNA a venit dupa o serie de dezvaluiri facute de actualul presedinte de la Casa Fotbalului, Razvan Burleanu, despre Ionut Lupescu, principalul contracandidat la alegerile programate pe 18 aprilie. Seful FRF a facut referire, in ultima perioada, despre mai multe nereguli gasite in actele de la Federatie, cu privire la contracte intre institutie si firme ale lui Ionut Lupescu, pe atunci angajat al forului.

Cu o zi in urma, marti, 13 martie, Ionut Lupescu si-a depus dosarul de candidatura la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Atunci, fostul mijlocas al echipei nationale a vorbit despre decizia de a candida si urmarile sale.

"Pentru mine, aceasta competitie trebuie sa genereze o oferta de programe, idei si solutii mai bune pentru viata fotbalului romanesc si pentru nationala Romaniei. Am pornit pe acest drum stiind ca voi fi jignit si atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre solutii manageriale invatate atat ca sportiv, cat si in cel mai inalt for european de fotbal, UEFA. In discutiile fata in fata cu persoanele abilitate sa voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre solutii", spunea Lupescu, marti, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce si-a depus dosarul de candidatura la alegerile pentru presedintie, de pe 18 aprilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img